FAIL (the browser should render some flash content, not this).
 

Imthe está formado por un equipo humano con una experiencia de más de 12 años en el sector de la digitalización y las Nuevas Tecnologías.

 

Nuestra filosofía como empresa se basa en la atención personalizada, que nos lleva siempre a la búsqueda de la mejor solución en cada caso. A la vez, ponemos en juego todos los medios a nuestro alcance para obtener el resultado deseado con las máximas garantías de calidad y trato personalizado.


 
 

Tomás López Pizcueta

tlopez@imtheconsultores.com

 

Director i Soci Fundador

 

 

 

 

 

 

Pilar Giralt Sos
pgiralt@imtheconsultores.com

 

Directora i Socia Fundadora

 

 

 

 

 

 

Ángela Congost Pina
acongost@imtheconsultores.com

 

Delegació Imthe-Llevant

 

 

 

 

 

 

Rocío Gutiérrez Corona
rgutierrez@imtheconsultores.com

 

Departament de Producció

 

 

 

 

 

 

Karina Reyes
kreyes@imtheconsultores.com

 

Directora de Projectes

 

Vaig estudiar Bibliotecologia i Ciències de la Informació en la Universitat de La Habana, entre els anys 1999 i 2004, tot especialitzant-me en Gestió Documental i Arxivística i llegint la meva tesi de grau sobre la organització dels Fons Documentals del Govern Provincial d’Holguin en 2004. En acabar els meus estudis, formo part de la Consultoria Delfos, en la qual em desenvolupo com a especialista d’arxiu del Ministeri de la Informàtica i les Comunicacions de Cuba (MIC). En les meves estones de lleure creo Archívum (2005-2007), un blog obert a arxivers del món, en una temptativa feliç de compartir informació i coneixement, així com també dedicat a difondre el fet arxivístic de la Illa.

 

Anys més tard, decideixo sortir a explorar nous mons i arribo a Espanya, on començo les meves primeres passos en el món de la digitalització i del tractament arxivístic de Fons Personals, principalment manuscrits dels segles XVII-XVIII. A més, col·laboro en projectes de catalogació de Fons bibliogràfics de les Biblioteques Escolars de Barcelona, organització d’arxius de gestió d’Estudis d’Arquitectes i projectes de gestió de la informació en el Departament d’Obstetrícia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, així com en despatxos d’advocats de Catalunya.

 

En el 2011, i arran de la revolució de les xarxes socials, decideixo endinsar-me en Twitter ( @karina_reyess ), via per la qual Imthe i jo ens coneixem. A partir de llavors comencem a teixir somnis de conjunt, que a dia d’avui són i continuen fent-se realitat.

 

Feliç d’integrar aquest formidable equip i de tenir, davant meu, l’oportunitat de continuar contribuint a la conservació i accessibilitat dels documents, a fi de difondre i preservar el nostre patrimoni documental.