FAIL (the browser should render some flash content, not this).
 

Imthe està format per un equip humà amb una experiència de més de 12 anys en el sector de la digitalització i les noves tecnologies.

La nostra filosofia com a empresa es basa en l'atenció personalitzada, que ens porta sempre a cercar la millor solució en cada cas. Alhora, posem en joc tots els mitjans al nostre abast per obtenir el resultat desitjat, amb les màximes garanties de qualitat i un tracte personalitzat.


 
 

Tomás López Pizcueta

tlopez@imtheconsultores.com

 

Director i Soci Fundador

 

Entre els anys 1984 i 1989 vaig estudiar Geografia i Història a la Universitat de Barcelona, especialitzant-me en Història Medieval. En finalitzar la meva Licencitura, i gràcies a una Beca de Formació de Personal Investigador, concedida per la Generalitat de Catalunya, vaig poder dur a terme la meva tesi doctoral que vaig llegir el maig de 1995. Va versar sobre el Patrimoni Immobiliari de la Pia Almoina de Barcelona en la baixa edat mitjana.

Al setembre de 1996 vaig ser contractat per l'IESE, qui em va encarregar la creació de l'Arxiu i la redacció del llibre del 40 aniversari, que havia de complir-se dos anys més tard. Allà va ser on vaig començar a familiaritzar-me amb les Noves Tecnologies aplicades a la Gestió Documental, en haver de crear i definir el que llavors anomenàvem Arxiu Històric de l'IESE i que avui és el Centre de Documentació Històrica.

 

A primers de 1999 vaig ser contractat per una empresa espanyola especialitzada en la digitalització documental, qui em va proposar ser el seu Delegat Comercial per a Catalunya, Aragó, Balears, València i Sud de França. No ho vaig dubtar un moment, doncs representava una aposta personal i professional estupenda i irrepetible. La meva missió va ser crear la Delegació Comercial de Barcelona, construir la cartera de clients i assentar l'empresa a la zona. Allà vaig romandre fins al 2010, moment en el que vaig considerar havia arribat al punt de posar un altre rumb a la meva carrera professional.

 

Durant aquests gairebé 12 anys he estat el responsable d'importants comptes comercials i projectes, com la digitalització de la col·lecció històrica de La Vanguardia, de Mundo Deportivo, del Diari Informació d'Alacant, l'Heraldo de Aragón i d'innombrables projectes duts a terme en importants institucions de l'Administració Pública.

 

A finals de 2010 vaig posar en marxa el meu projecte empresarial, Imthe - Tractament i Gestió Documental, SL, que ha experimentat un gran creixement en poc temps. Em satisfà pensar que durant tot aquest temps he tingut sempre al meu costat als meus clients, els que em segueixen acompanyant ara en aquesta nova etapa. Espero seguir al costat d'ells tractant de resoldre'ls qualsevol de les seves necessitats. Aquesta és la meva manera de treballar: disponibilitat total, sinceritat, atenció i qualitat en el servei.

 

Benvinguts a Imthe!


 

Pilar Giralt Sos
pgiralt@imtheconsultores.com

 

Directora i Socia Fundadora

 

 

 

 

 

 

Ángela Congost Pina
acongost@imtheconsultores.com

 

Delegació Imthe-Llevant

 

 

 

 

 

 

Rocío Gutiérrez Corona
rgutierrez@imtheconsultores.com

 

Departament de Producció

 

 

 

 

 

 

Karina Reyes
kreyes@imtheconsultores.com

 

Directora de Projectes